EDİRNE / UZUNKÖPRÜ - Gazi Turhan Bey Ortaokulu

yok
Halisehatun Mahallesi 19 Mayıs Caddesi No12
Vizyon
VİZYONUMUZ Evrensel değerleri ve milli değerleri içselleştirmiş, bilgi çağıyla uyumlu, üretme azmi olan öğrencilerin yetiştiği, Edirne’nin en iyi ortaokulu olmak
Misyon
Çağımızın getirdiği hızlı değişimi takip edebilecek, Değişime yön verebilecek, Türkiye Cumhuriyeti´nin kuruluş ve varlığının önemini ve değerini kavrayan, Bilgiyi öğrenme yollarını keşfeden; bilgiden yeni bilgiler üretebilen, Çağın yenilikleriyle, sahip olduklarının sentezini yapabilen, İngilizceyi doğru ve etkin bir şekilde kullanabilen, Kendini tanıyan ve ifade edebilen, Başkalarına saygılı, sorumluluk bilinci gelişmiş, dikkatli, duyarlı ve düşünceli, Doğayı tanıyan, doğaya karşı her zaman saygılı olan, Kendi sağlığına ve bedenine gereken önemi veren Kendisi ile barışık, öz saygısı gelişmiş, Kendini geliştirme isteğiyle dolu, Sosyal sorumluluk bilincine sahip, insanlar yetiştirmek için var olan, Türkiye´nin önde gelen bir eğitim kurumuyuz.
Saatler
Başlama Saati: 8:35 Bitiş Saati :15:40 Desteme ve Yetiştirme Kursları Hafta Sonu Başlama Saati 09:00 Bitiş Saati:14.30 Desteme ve Yetiştirme Kursları Hafta İçi Başlama Saati 16:00 Bitiş Saati:17.30
Kaloriferli
Ulaşım
Uzunköprü, Edirne-Çanakkale karayolu üzerindedir. Çevre il ve ilçelerle karayolu bağlantısı olup özel araçlarla veya düzenli olarak sefer yapan otobüs ve minibüslerle ulaşım sağlanır. Ayrıca Edirne istikametine ve İstanbul istikametine demiryolu bağlantısı vardır.
Yerleşim Yeri
Halisehatun Mahallesi 19 Mayıs Cad.No:12 (Uzunköprü Devlet Hastasei ve Uzunköprü Hükümet Konağı´na 50 metre uzaklıktadır.)
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Uzunkörprü ilçe merkezinde yer almaktadır. Edirne´ye 68 km uzaklıktadır.
Voleybol, basketbol, satranç
Matematik ve fen etkinlikleri